Vinn TONVIS med häftiga verktyg från SKIL

Vi har slagit oss ihop med verktygstillverkaren SKIL, och om du vinner i tävlingen kan du på allvar fylla på i verkstan med MASSOR av kvalitetsverktyg och rejäla trädgårdsmaskiner. SKIL:s stora produktkatalog innehåller +70 verktyg som vinnarna av Sveriges BÄSTA gör-det-själv-projekt själva kan välja bland!

Oavsett om du arbetar inomhus med att sätta upp gipsskivor i taket eller kämpar utomhus med att få ordning på häcken, så har SKIL ett kvalitetsverktyg för uppgiften. Och det riktigt smart är att alla verktyg använder samma batteri. SKIL:S breda urval av verktyg innehåller bland annat: Skruvdragare, borrhammare, slagskruvdragare, multiverktyg, vinkelslipar, sticksågar, cirkelsågar, slipmaskiner, tigersågar, motorsågar, gräsklippare, häcksaxar, lövblåsar och kantklippare.

 

Från Testredaktören
“SKIL har tagit ett sjumilakliv upp för kvalitetsstegen de senaste åren och är ofta med bland topp 3 när vi testar verktyg. Senast har de vunnit stortestet av gräsklippare, där deras testdeltagare samtidigt blev utnämnd till Bra Köp. Många av deras verktyg har funktioner som man annars bara ser på maskiner för professionella hantverkare – men till ett lägre pris,” säger Gör Det Självs testredaktör Martin Mogensen.

 


SISTA DAG för att anmäla dig är den 24 oktober 2022 klockan 10:00

Så snart alla projekt har gåtts igenom kommer vinnarna att få besked direkt. Hela tävlingen avslutas med en stor artikel här på hemsidan där vi visar upp de bästa projekten.


Det här kan du vinna:

• Sveriges BÄSTA gör-det-själv-projekt: Presentkort på 25.000 kronor
• Publikpriset: Presentkort på 10.000 kronor
• Bästa hantverk: Presentkort på 5.000 kronor
• Bästa återbruk: Presentkort på 5.000 kronor
• Mest kreativa: Presentkort på 5.000 kronor

Dessutom hamnar vinnarprojektet på förstasidan på magasinet Gör Det Själv.

Presentkorten kan uteslutande användas för verktyg från SKIL. Vinsterna är personliga och kan inte vidaresäljas eller växlas till kontanter.


Allmänna villkor

Alla kan vara med i tävlingen. De enda kraven för anmälan är:

  • Du har själv utfört arbetet.
  • Du skickar minst 5 bilder till oss (ett foto av det färdiga resultatet + 4 arbetsbilder).
  • Du kan också välja att skicka ännu fler arbetsbilder för att allmänheten, Gör Det Själv och SKIL bättre ska kunna bedöma kvaliteten på arbetet.

När du anmäler dig till tävlingen Sveriges BÄSTA gör-det-själv-projekt, accepterar du att Gör Det Själv får kontakta dig via e-mail eller telefon angående ditt inskickade projekt. När du accepterar de allmänna villkoren överlämnar du samtidigt den fulla upphovsrätten till text och bilder till Bonnier Publications A/S, som ger ut Gör Det Själv. Med full upphovsrätt menas rätten att publicera, återpublicera och vidaresälja materialet för att användas på analoga och digitala plattformar i hela världen. Gör Det Själv utkommer för närvarande i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Lettland.

Texter, bilder och övrig information kommer att lagras hos datalagringsföretaget Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandlar dina personliga uppgifter så som det beskrivs i vår personuppgiftspolicy som kan läsas på https://bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy/

Så här utser vi vinnaren:

https://gds.se/om-gor-det-sjalv/ar-du-sveriges-basta-gor-det-sjalvare