Vinn TONVIS med läckra verktyg från RYOBI ONE+

Vi har slagit oss samman med RYOBI och presenterar de hittills bästa vinsterna en helhjärtad gör-det-självare kan vinna. Tre presentkort till RYOBI:s ONE+serie med 18 volts-batteriverktyg. Med andra ord kan du vinna ett presentkort på 25.000 kronor, 15.000 kronor och 10.000 kronor som du fritt kan välja RYOBI ONE+verktyg för.

Fyll verkstan till bristningsgränsen

150 olika batteridrivna verktyg på 18 volt för både verkstan och trädgården, som passar till exakt samma batteri. Det är vad som döljer sig bakom RYOBI ONE+. Och vinner du 1-, 2-, eller 3-priset kan du fritt välja bland alla 150 verktyg och trädgårdsmaskiner.


SISTA DAGEN att anmäla dig är den 1. oktober 2021 klockan 23:59.

Så snart alla projekten har gåtts igenom kommer vinnarna att få besked direkt. Hela tävlingen avslutas med en stor artikel där vi visar de bästa projekten.

Allmänna villkor

Alla kan vara med i tävlingen. De enda kraven för anmälan är:

  • Du har själv utfört arbetet.
  • Du skickar minst 5 bilder till oss (ett foto av det färdiga resultatet + 4 arbetsbilder).
  • Du kan också välja att skicka ännu fler arbetsbilder för att allmänheten, Gör Det Själv och RYOBI bättre ska kunna bedöma kvaliteten på arbetet.

När du anmäler dig till tävlingen Sveriges BÄSTA gör-det-själv-projekt, accepterar du att Gör Det Själv får kontakta dig via e-mail eller telefon angående ditt inskickade projekt. När du accepterar de allmänna villkoren överlämnar du samtidigt den fulla upphovsrätten till text och bilder till Bonnier Publications A/S, som ger ut Gör Det Själv. Med full upphovsrätt menas rätten att publicera, återpublicera och vidaresälja materialet för att användas på analoga och digitala plattformar i hela världen. Gör Det Själv utkommer för närvarande i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Lettland.

Texter, bilder och övrig information kommer att lagras hos datalagringsföretaget Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandlar dina personliga uppgifter så som det beskrivs i vår personuppgiftspolicy som kan läsas på https://bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy/

Så här utser vi vinnaren:

https://gds.se/om-gor-det-sjalv/ar-du-sveriges-basta-gor-det-sjalvare